Wij zijn van 19 december 2018 t/m 02 januari 2019 gesloten ! Bestellingen worden geregistreerd maar zullen pas na 02 januari 2019 worden verwerkt.kerst

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2019 !

Asgaard Archery v.o.f., gevestigd aan Kruiszwin 1109, 1788 LA Julianadorp, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://asgaard-archery.nl
Kruiszwin 1109
1788 LA Julianadorp
+31 (0)223 610465

Hauke Gipp is de functionaris gegevensbescherming van Asgaard Archery v.o.f.
Hij is te bereiken via privacy@asgaard-archery.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Asgaard Archery v.o.f. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@asgaard-archery.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Asgaard Archery v.o.f. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Asgaard Archery v.o.f. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Asgaard Archery v.o.f.) tussen zit. Asgaard Archery v.o.f. gebruikt geen computerprogramma's of –systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Asgaard Archery v.o.f. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden
Personalia > 7 jaar > bedrijfsadministratie (facturatie) t.b.v. belastingdienst
Adres       > 7 jaar > bedrijfsadministratie (facturatie) t.b.v. belastingdienst

Delen van persoonsgegevens met derden
Asgaard Archery v.o.f. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Asgaard Archery v.o.f. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Asgaard Archery v.o.f. gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Asgaard Archery v.o.f. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@asgaard-archery.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Asgaard Archery v.o.f. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Asgaard Archery v.o.f. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@asgaard-archery.nl




ASGAARD ARCHERY, handboog, handbogen, bogen, ASGAARD ARCHERY, boogschieten, boogmaken, bogenbouw, boogmaker boogbouwer, pijl, pijlmaken, pijlenmaken, handboog, handbogen, bogen, pijlpunten, traditionele handboog artikelen, doelen, 3d doelen, doelpakken, zwaard, zwaarden, helm, helmen, middeleeuwen, middeleeuws, dolk, dolken, harnas, harnassen, handboogschieten, longbow, engelse longbow, ruiterboog, ruiterbogen, kassai, traditioneel, boogschieten, viking, vikingen, agincourt, azincourt, archer, longbowman, leer, laarzen, pijlentas, koker, 3d, riemtas, pijlpunt, historisch, broadhead, bodkin, veldpunt, warbow, wararrow, oorlogsboog, boogmaken, boogschieten, bogenbouw, boogmaker, pijlpunten, traditionele handboog artikelen, doelen, 3d doelen, doelpakken, zwaard, zwaarden, helm, helmen, middeleeuwen, middeleeuws, dolk, dolken, harnas, harnassen, handboogschieten, sallet, schaller, bascinet, warhammer, strijdhamer, hellebaard, beukelaar, buckler, rondeldagger, schijvendolk, longbow, engelse longbow, ruiterboog, ruiterbogen, kassai, traditioneel, boogschieten, viking, vikingen, agincourt, azincourt, archer, longbowman, leer, laarzen, pijlentas, koker, 3d, riemtas, pijlpunt, historisch, broadhead, bodkin, veldpunt, warbow, wararrow, oorlogsboog, ASGAARD ARCHERY - webwinkel voor de traditionele handboogschutter